divendres, 29 d’octubre del 2021

LA SETMANA DE LA CASTANYADA A 3r!

 

Estimades famílies de l’escola…


Quina setmana de CASTANYADA aquest any, a 3r!!!

Tot va començar dilluns que vam sortir a passejar pels carrers i places guarnits de tardor fins al Casal Pere IV de Sabadell. Quina meravella de paisatges que ens hi vam trobar, espectaculars!

Tornant, ja vam començar a treballar amb la recepta de tardor d’aquest any: fulles de tardor cobertes de xocolata!


Dimarts i dimecres vam fer els preparatius per la gran sessió de cuina de dijous: pressupost, ingredients, quantitats, estris necessaris, gestions amb la cuina, tria de presentadors… Fins arribar al dia que vam convertir la classe en un plató de Master Chef! Quina gana que ens va entrar entre tanta pasta de full, sucre i xocolata…

I avui divendres, festa grossa! Hem començat el matí fent càlculs de castanyes i panellets, -com en són de cars els pinyons, oi?- Després hem tingut una cita amb la Dolça Panellet que ens ha explicat una història ben interessant a la biblioteca. És tan simpàtica, aquesta senyora…

I a la tarda, gran trobada amb tota l’escola al pati i després d’explicar-nos quina recepta ha cuinat cada classe, hem pujat a 3r i… Gran degustació de les fulles de tardor! Són tan exageradament bones… Si voleu, en podem fer a casa i així les tasteu, penseu que ara en som experts, nosaltres!


Abans de marxar us deixem unes quantes fotografies de tot el que us hem explicat fins ara i us volem dir que BONA CASTANYADA i fins dimarts, que tenim cap de setmana llarg!


CLASSE DELS COALES

2 comentaris:

  1. Motivació 100%
    l'Èric aquest cap de setmana vol tornar a anar a veure l'exposició i tornar a fer la recepta

    ResponElimina