dilluns, 6 de febrer del 2023

2n TRIMESTRE: PROJECTE D'ESCOLA

 Bones estimats blocaires!!!

A veure, d'entrada disculpes per haver passat tants dies sense dir-vos res. Ja sabem que tot són excuses de mal pagador, però és que els dies i les setmanes passen volant i fem tantes coses que els dies se'ns escolen i no us acabem explicant res. En fi, excuses acceptades, oi?

A veure el segon trimestre ha començat amb projectes d'ARTS ESCÈNIQUES i EL MÓN DE L'ESPECTACLE! Els coales volíem endinsar-nos en el món del cinema o del teatre però al final hem escollit el MERAVELLÓS MÓN DE LA DANSA!!!

I és que trobem dansa a quasi totes les disciplines escèniques: el teatre, al cinema, al circ... Així que endavant que arribem els dansaires de 4t!!!

Estem preparant una súper sorpresa per totes les famílies, però d'entrada us avancem que estem fent un recorregut per múltiples estils de ball d'arreu del món. Estem aprenent de tot...

A més hem iniciat un estudi per conèixer el nivell dansaire que hi ha a la nostra escola. En breu podreu saber quins percentatges d'alumnes, mestres i famílies ballen, a la nostra escola! No penseu que pot ser molt interessant?

Doncs va, com que no podem deixar-vos sense veure res de nosaltres, us deixem unes fotos on se'ns veu en plena pràctica de dos estils ben diferents entre ells. Us atreviu a dir què ballem en cada una de les següents propostes?

Fins aviat, lectors!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada